Wij delen onze knowhow graag met jouw teams.

We leveren niet alleen software, maar injecteren jouw teams ook met onze kennis. We care, so we share. Benieuwd wat we precies bedoelen? Ontdek onze consultancy-diensten!

Our consultancy offerings

Business Analysis icon

Business Analysis

Door je businessprocessen te analyseren, ontdekken we welke technologieën je precies nodig hebt om je B2B- en B2C-uitdagingen aan te gaan.

Agile Functional Analysis icon

Agile Functional Analysis

Meer dan een loutere leverancier, willen we een echt onderdeel van je IT-cultuur zijn. We werken nauw samen met je teams, om je infrastructuur en architectuur goed te begrijpen.

Agile Project Management icon

Agile Project Management

Onze agile project managers en scrum masters organiseren, volgen én plannen ieder project om een vlotte end-to-end oplevering van je software te verzekeren.

Application Lifecycle Management icon

Application Lifecycle Management

We helpen je om application lifecycle management processen- en –tools op te zetten. Alle betrokkenen moeten die processen immers kunnen opvolgen om kwaliteit te garanderen.

Efficiency assessment & optimalisation icon

Efficiency assessment & optimalisation

Klaar voor een on-site assessment van je software-afdeling? Wij kijken naar het hele proces en optimaliseren het vervolgens, zodat je teams beter dan ooit presteren!

Agile Project Management icon

Collaborative tooling

Voor ons is Atlassian Stack dé tool voor samenwerking. Wij zorgen voor de installatie en naadloze integratie binnen je processen. Zo kunnen jouw mensen focussen op wat écht telt.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website. U kunt hier meer informatie er over lezen, de website verlaten of alle cookies accepteren.